Retreat pentru Suflet in India

June 2018

Vino cu noi pe data de 18 Octombrie intr-o calatorie minunata pentru trupul, sufletul si mintea ta. Impreuna vom cunoaste, si in acelasi timp vom descoperi, unul dintre cele mai sacre locuri de pe pamant, India.
Acest taram minunat m-a invatat multe si m-a ghidat spre o transformare completa a fiintei mele. Persoanele care m-au insotit de-a lungul anilor in India au invatat sa aprecieze viata, familia, sa traiasca deplin fiecare zi, sa traiasca in armonie cu natura si ritmul ei. Au descoperit ca linistea sufletului si pacea mintii sunt cele mai de pret bogatii pe care le putem avea. Si nu in ultimul rand au invatat ca viata e simpla, iar fericirea se gaseste in interiorul nostru.

Ajungi sa te indragostesti de acest loc sacru fara sa vrei. Te indragostesti de culorile ei, de diversitatea care exista aici, de energia locurilor, de haosul pe care nu il gasesti altundeva pe pamant. Te indragostesti de simplitatea si bunatatea oamenilor. Iar timpul parca exista intr-o alta lume, iti gasesti linistea si in cel mai nebunatic loc, e ceva magic, unic. Energia locului e de nedescris.
Unde vom merge si ce vom face?
India este incredibila, si ma uimeste de fiecare data cand ma intorc aici, ma indragostesc de ea din ce in ce mai mult, de-alungul fiecarei calatorii invat si descopar ceva nou. Este o calatorie care trebuie traita, si acum, ai si tu ocazia sa o traiesti alaturi de mine, sa descoperi si sa vezi toate minunatiile pe care acest loc splendid iti poate oferi.
18 Oct – New Delhi

Vom ateriza in New Delhi si aici vom petrece o dupa masa, vizitand orasul, care este numit altfel si paradisul gurmanzilor. Cei care nu sunt siguri daca toate simturile corpului functioneaza, cu siguranta aici ele se vor trezi, se vor activa, in special auzul, mirosul, gustul si vederea. Vom gusta bucataria indiana, vom vizita bazarele unde vom intalni produse traditionale de exceptie, pentru cei care sunt pasionati de cumparaturi, si vom descoperi asezamintele religioase inconjurate de parcuri frumos amenajate.

19 Oct – Vrindavan

Urmatoarea zi, vom calatorii din New Delhi spre orasul sfant, Vrindavan. Transferul va fi cu taxiul si va dura circa 3 ore. Vom avea un ghid local, Rakesh Brahmachari, elev pe tot parcursul vieții a filozofiei vedice. Cu ghidul lui vom petrece 2 zile intr-unul dintre ashramuri, unde se zice, ca zeitatea hindusa Krishna, a petrecut multi ani din tinerete. Vrindavan este orasul cu 5000 de temple, si fiecare strada serveste ca si o reamintire a vietii lui Krishna. Tot in acest loc se construieste templul cel mai inalt de pe glob, Vrindavan Chandrodaya Mandir.

21 Oct – New Delhi – zbor spre – Dehradun – transfer spre Rishikesh

22 Oct – 28 Oct Rishikesh

Rishikesh este un orasel in nordul Indiei, chiar in puctul in care raul Ganga se revarsa din Muntii Himalaya, si isi face drumul spre Bengal. Este numit Capitala Internatioanala de Yoga, unde din toate partile lumii, oameni de toate varstele, vin sa viziteze, sa studieze Yoga si chiar sa locuiasca aici.
Acest loc a devenit celebru, dupa ce in în Februarie 1968, membrii trupei Beatles, au stat o luna de zile in ashramul lui Maharishi Mahesh Yogi.

Zilele petrecute in Rishikesh vor fi unice, diferite si pline de activitati. Dimineata vom incepe cu yoga, exercitii de respiratie si meditatie. In fiecare zi vom face drumetii la temple, prin natura, vom participa la evenimente spirituale. Ultima zi, inainte de plecare, o vom dedica cumparaturilor, si crede-ma ca vei dori sa aduci parca toata India in geamantan 🙂

Ce este inclus in Calatorie?
– Cazare pe parcursul calatoriei in Camera Dubla – se imparte cu 1 alta persoana
*exista optiune de cazare singur/a in camera la un cost suplimentar
– Cazare si toate mesele in Ashram in Vrindavan
– Zbor National dus intors – New Delhi – Dehandrun
– Transferuri – taxi, tren, tuctuc
– Mic Dejun
– 1 Masaj Ayurvedic
– Yoga, Meditatie si Pranayama – zilnic
– Ghid pe tot parcursul Calatoriei

De ce trebuie sa te ocupi tu?
– Bilet de Avion Pana la New Delhi si retur – circa 400 Euro
– Transfer din Orasul tau spre Aeroport dus intors
– Viza pentru India – circa 200 Ron https://www.indiavisa.org.in/faq/how-india-visa-works
– Asigurare de Calatorie
– Vaccinuri pentru cei care doresc
– Bani pentru Pranz & Cina circa 10-15 Euro pe zi
– Bani de cheltuiala

Ce nu este inclus in Calatorie?
– Pranz si Cina in New Delhi si Rishikesh
– Intrari la Temple
– Masaje Extra
– Consultatie Ayurvedica
– Consultatie Astrologica
– Orice Alta Activiatate care nu este mentionat mai sus

Cat costa acest Retreat si alte informatii legate de plata?
790 Euro pentru inscrieri pana pe data de 28 Iunie 2018
◦ 870 Euro pentru inscrieri dupa data de 29 Iunie 2018
◦ Rezervarea se face prin 2 plati egale: prima plata la data rezervarii iar a 2-a plata pana pe data de 15 Septembrie
◦ Plata se poate efectua in numerar sau prin diferite metode de transfer online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.