Return to the Source – Retreat Sarmisegetuza

Return to the SourceReturn to the Source #retreat a fost creat pentru vindecare, pentru a creea un echilibru, și uniunea dintre corp, minte și spiritul tău.
🧘‍♀️ Te vom ghida spre interiorul tău pentru a-ți găși resursele interioare pentru a începe vindecarea ta pe toate planurile: mental, fizic și spirit. Totul pornește din interiorul nostru, lucrând cu noi, ne schimbăm viață. Atunci când există un echilibru în interior, avem un echilibru și în exterior, în viața noastră.
🧘 Vom munci pe un nivel foarte profund, nu va fi un weekend de relaxare, ci mai degrabă vindecare pe un nivel profund. Cu toții ne dorim să ne vindecăm însă foarte puține persoane sunt dispuse să pună în practică munca necesară, grea de cele mai multe ori, pentru aduce lumina în interior unde nu este.
🧘‍♀️ Va fi o experiență de transformare profundă prin tehnici de psihoterapie
transpersonala de conștientizare corporală, alături de practica hatha, yin și yoga Nidra, întrucat vei avea toate uneltele necesare, și nu în ultimul rând ghizii tăi Luana si Maria; însă rezultatul va exista doar dacă eșți pregătit/a să vezi și să simți tot ce ai reușit să ignori o viață.
🧘 Vindecarea vine din interior, astfel noi, ghizii tăi,te vom ghida prin acest proces intens de vindecare, te vom ajuta să aprinzi lumina, însa capacitatea de vindecare există doar în interiorul Tău!
În acest weekend nu vom lua notițe, nu vom acumula informații și teorii, ci vom participa în totalitate la transforamrea noastră autentică cu rezultate radicale.
💥 Puterea vindecării există în interiorul tău, eșți pregătit/a să pășești pe acest drum al eliberării de toate condiționările și limitările minții tale?
✨ Dacă răspunsul este….DA!✨
Atunci te așteptăm alături de noi într-un weekend retreat unde ne vom întoarce la origine, la adevărata noastră esență într-un spațiu unde te vei simții în siguranță deplină pentru a-ți permite să fii, să simți, să experimentezi și să te desparți de tot ceea ce nu îți mai aparține.
📍 Unde?
Return to Source va lua loc la Pensiunea Cotiso, fiind amplasată într-un cadru mirific, în inima munţilor Orăştiei, acolo unde, cândva, a fost satul dacilor. Curtea spaţioasă, de aproape un hectar, este spaţiul ideal pentru meditaţie şi relaxare. Cazarea va fi în camere duble, cu paturi twin/de o persoană, baie proprie. *opțional camera dublă pentru cei doritori să stea singuri la un preț suplimentar
⏳ Când?
Check-in este Vineri, 9 Octombrie orele 13.00
Check-out este Duminică, 11 Octomrbie orele 14.00
Program Retreat:
Odată ajunși la pensiune, ne vom așeza fiecare în camerele alocate. Inițierea retreatului Return to the Source va avea loc la orele 13.00. Vom face prezentările ghizilor și vom comunica participanților programul pentru weekend.
✨ Vineri va fi despre a ne cunoaște, de a ne detensiona, de a permite ca locația mirifică să ne aducă mai aproape de natură, de noi.
✨ Sâmbătă vom începe ziua la 07.30 cu o practică energizantă de yoga. Aceasta este ziua când ne vom aprofunda munca integrând diferite tehnici de meditație, respirație și psihoterapie transpersonala de conștientizare corporală. Vom avea timp și pentru drumeții, astfel vom vizita cetatea Sarmiseghetuza, și în funcție de timpul rămas vom decide ce altceva vom vizita. Ziua o vom încheia cu o meditație fie silențioasă, fie ghidată.
✨ Duminică ziua va începe la orele 07.30 cu o ședința de yoga pentru trezirea corpului, minții și sufletului, urmat de diferite tehnici de respirație, meditație și eliberare. Vom încheia călătoria noastră în jurul orei 14.00, dar nu înainte să luăm prânzul împreuna.
Fiecare dintre noi vom pleca altfel, vom simții tot ceea ce am integrat în aceste 3 zile, vom fi mai conectați de noi, de sinele nostru, de sursă, și astfel cu o armonie și echilibru interior ne vom porni spre drumul nostru, acasă.
🌀 Schimb de energie pentru Return to the Source este 654ron, preț în care este inclus:
📌 2 nopți cazare în camera dublă cu o altă persoană
📌 micul dejun inclusiv ceai și cafea
📌 toate practicile de hatha yoga, yin yoga, yoga nidra, kriyas, meditații active și de alte tipuri
📌 tehniciile de psihoterapie transpersonala de conștientizare corporală
ghizii tăi pe durata retreatului
📌 nu este inclus în preț:
📌 transportul spre și de la pensiune
📌 prânzul și cina – bucătăria pensiunii Cotiso oferă a gama largă de mâncăruri gustoase pentru toate gusturile
📌 intrările la obiectivele turistice
Dacă simți că rezonezi cu tot ce ai citit mai sus și eșți pregătit/a, și nu numai că ești pregătit/a ci chiar vrei să faci un pas spre vindecare, spre sinele tău, atunci nu ezita să iei legătura cu ghizii tăi, Maria sau Luana pentru a-ti rezerva locul pentru retreatul Return to the Source.
Rezervarea se face îndată ce se achita cash suma de 300ron, primul venit primul servit. A 2-a parte a sumei va fi achitata ( daca nu se face in momentul rezervarii ) pana in data de 3 Octombrie.
Acest retreat va avea loc în conformitate cu legile referitoare la Covid-19, astfel va mulțumim anticipat înntelegerea voastră.
Te așteptăm cu multă iubire alături de noi într-un cadru mirific, în inima munților Orăștiei pentru 3 zile de transformare pe plan fizic, psihic și spiritual. Namaste 😍🙏